Mei zit vol met vlinders

Ook deze maand krijg je terug een kijkje in mijn Bujo. Is hij deze keer anders dan de andere maanden? Ja absoluut. Ik heb me nog eens geamuseerd met het kijken naar YouTubevideo’s en in de Action en de Wibra op strooptocht gegaan…. En daarom ook helemaal andere ideeën gekregen dan de maanden hiervoor.

In de plaats van alles zelf proberen te tekenen ben ik nu flink uit mijn bol gegaan met velved stickers, washi tape, linnen tape en Vellum papier. Misschien lijkt het op het eerste zicht een over do maar het valt el mee hoor ( denk ik dan toch.)

Over de tracker moet ik nog even nadenken dus die heb ik er deze maand niet in gezet. In de plaats daarvan ben ik creatief bezig geweest met een blad vol met post it’s waar ik op kan schrijven wat in mei belangrijk is.

Bujomei7

En deze keer een verticaal maandoverzicht.

Bujomei2

De weekoverzichten heb ik dan ook anders aangekleed dan de andere maanden. Als ik het dan toch niet zelf kan tekenen en versieren is dit misschien wel een leuke oplossing. Zo fleurt het op en is het zonder tekenkunsten ook leuk om te zien.

Voor mij is zoals je weet vooral het functionele belangrijk. Ik moet in 1 oogopslag kunnen zien wat er die week moet gebeuren. Te volle bladen vind ik zeer mooi om te zien bij anderen ( en er zitten echt kunstenaars tussen) .

Volgende maand zien jullie het vervolg. Veel plezier met jouw Bullet  Journal!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: