Bujo april

Yes het is zover!!

Zoals jullie weten ben ik in september begonnen met een bullet journal. Eerst in een dun schriftje van de Hema om mijn allereerste stapjes te zetten. Dit schriftje was natuurlijk heel snel vol en omdat ik de overstap naar een gestipte versie toch nog te duur vond ,kwam er een Atoma schrift. Ook deze was nu bijna vol. Dus ……. is de uitkomst een Bullet journal van de Action. Voor kerst heb ik wel een “Leuchtturm 1917” gekregen maar hier wil ik echt zuinig op zijn en eerst dus weer experimenteren in een goedkopere versie….. Herkennen jullie dit of ben ik hier alleen in? Het perfectionistje komt dan om de hoek kijken en vind het zo erg om de Leuchtturm te verbrodden….

Natuurlijk ben ik dan op de beginpagina’s weer begonnen met de jaarkalender.

Bujoapril1

Gevolgd door de verjaardagen en de index.

En daarna de jaarplanning:Bujoapr2

Deze moet ik nog wel verder overschrijven van mijn vorige maar ik merk nu al dat ik zo een beter overzicht heb over wat er de volgende maand te gebeuren staat. Dus daar zet ik me binnenkort weer aan. Ik vind dit vooral makkelijk voor de dokters- en tandarts afspraken die je telkens na zoveel maanden weer moet plannen. Of andere dingen waar je over een tijdje terug aan moet denken.

En dan natuurlijk de maand APRIL

Bujoapril3

Deze maand abstract als beginblad. De mooie figuurtjes kan ik nog steeds niet tekenen. En ik merk dat ik echt van sober en lichte kleuren hou.

De maandplanner  is het experiment van de maand. Niet meer de datums onder elkaar maar elke dag een vakje. De tracker is dan voor een deel ingevuld maar hier kan in de loop van de maand zeker nog iets bijkomen. Ik heb voor mezelf een weekplanning op een takenkaart gemaakt. Ik hoop zo meer regelmaat overal in te krijgen en vooral wat meer extra taken die al langer liggen te wachten voor elkaar te krijgen. En zo kan ik aanduiden wanneer ik welke dag de taak heb gedaan en staat mijn tracker niet zo vol.Bujoapril4.jpg

En als laatste natuurlijk het weekoverzicht. Bujoapril5.jpg

Het weekoverzicht is terug opgebouwd met kolommen maar deze zijn breder dus hier kan ik meer achter elkaar schrijven.

Wat me opviel was dat het doordrukken van de pagina’s wel meevalt. Natuurlijk gebruik ik lichte kleuren nu en probeer ik niet teveel keer over hetzelfde vak te gaan.

Heb jij al ervaring met de Action Bullet journals? En hoe is die?

Laat het me vooral weten.

Groetjes,

An

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: