5 vrolijke boeken

Hier ga ik dus serieus de mist in! Ik heb mijn boekenkast 5 x nageplozen en vind geen 5 vrolijke boeken. Dus bij deze een Eye-opener dat ik te weinig in dit genre lees! Ik ga vandaag de blog van de andere deelnemers van de Friday five dus zeker nakijken. Ik heb er 3 gevonden die in dit lijstje wel passen. Waarom maar 3? Ik heb wel meer boeken van Jill Mansell maar om nu 3 boeken van haar in het lijstje te zetten vind ik er ook wel over.

  1. En de minnaar is van Jill Mansell                                                                                              en de minnaar is.jpgVan de boeken van Mansell word ik altijd vrolijk. Het leest zo lekker weg in het zonnetje! In dit boek is Lottie Carlyle niet op zoek naar liefde. Maar wanneer ze haar nieuwe baas, Tyler Klein, ontmoet valt ze al snel voor hem. Helaas kunnen Lotties kinderen hem niet uitstaan. Wanner de charmante Seb verschijnt, heeft Lottie een probleem.
  2. Voor deze keer van Jennifer Crusie                                                                                   Voor deze keerAndie wil zo snel mogelijk haar eerste huwelijk vergeten en opnieuw trouwen. Maar haar ex vraagt haar om een laatste gunst: oppassen op 2 weeskinderen. Het wordt 1 grote puinhoop. Bemoeizieke geesten, een geïrriteerd medium, een jaloerse verloofde en op de koop toe staat plotseling haar ex op de stoep.
  3. Geek Girl van Holly Smale                                                                                                       Geek girlHet jong Adult boek uit het rijtje. Harriet Manners is een echt Geek. Ze kan het weten want ze heeft het opgezocht in een woordenboek. Gelukkig heeft ze haar onafscheidelijke vriendin Nat hoewel ze steeds verder uit elkaar groeien. Nat houdt van kleren en zou graag model worden en Harriet…. die houdt van lijstjes maar heeft een hekel aan shoppen. Alexa is daarbij haar aartsvijand. Zij doet dan ook al het mogelijk om Harriet de grond in te boren. Wanneer Harriet ontdekt wordt door een scout van een modellenbureau verandert heel haar leven.

Voor andere vrolijke boeken stel ik voor dat je heel snel ook de andere blogs van vandaag opent net zoals ik ga doen!

Hierbij de lijst van de deelnemende blogs van de Friday Five

NerdyGeekyFanboy

All the Feels

Laurie’s Bookshelfs

Een letter meer graag

Make it personal

Live the booklife

Faeraphel

de Bookgeek

My Thousand Lives

Verhaalverliefd

Bookalicious Journey

My perfect booklife

Craving pages

Leesmeemetmij

fleur-talks

connieboekkies

Lilred

LifeasDalinja

Hebban Young Adult Club

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: